Ясно е кой ще води "Ботев" (Пд) до края на сезона


Ясно е кой ще води "Ботев" (Пд) до края на сезона
Снимка: Официален сайт на "Ботев"

1043 0

Президентът на "Ботев" (Пд) Ангел Палийски разкри, че стои стъпил здраво на земята, независимо от добрите резултати на "канарчетата" в последно време.

"Левски" продължава да е без загуба, но взе само точка от "Ботев"

Силната фигура при "жълто-черните" обяви, че треньорът Николай Киров -Белия остава твърдо начело на пловдивчани и вече не може да се гледа на него като временен вариант, като какъвто мнозина го възприемаха след раздялата с Николай Костов.

"Никой в Ботев не мисли за треньорска смяна. Николай Киров не е временен. Имахме среща, договорихме се и той вече мисли за зимна подготовка, лагери и селекция. На Киров е даден пълен картбланш. Смятам, че Ботев има сили да се бори за челните места. Искам съставът да бъде запазен и работя за това след година и половина-две да имаме гръбнак, който да е конкурентен на лидерите", каза Палийски пред "Меридиан Мач".

Левият защитник Крум Стоянов пък е получил леко комоцио в мача с Левски в неделя и може да пропусне гостуването на Монтана в Ловеч. Ако лекарите преценят, че бранителят не може да играе, треньорът на Ботев отново ще трябва да прекроява отбранителния вал.

Мястото на Стоянов може би ще заеме Милен Кикарин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички