Историческо! Ботев Пловдив обяви: Завръщаме се на "Колежа"!


Историческо! Ботев Пловдив обяви: Завръщаме се на "Колежа"!
Снимка: botevplovdiv.bg

4421 0

Ботев Пловдив официално ще стъпи на терена в почти обновения си дом - стадион "Христо Ботев". Реконструкцията на съоръжението все още не е завършена, но "канарчетата" обявиха голямата новина.

От информацията става ясно, че "жълто-черните" футболисти ще се завърнат на "Колежа", за да проведат последната си подготовка и получат допълнителна мотивация преди голямото дерби срещу Локомотив.

Вечните съперници се изправят един срещу друг в неделя (19.03) от 17:00 часа в двубой от 24-ия кръг на Първа лига. Ден по-рано, играчите на Бруно Балтазар ще тренират на стадиона, където ще бъдат допускани и фенове на тима.

Ето какво съобщиха от Ботев по повода на клубния си уебсайт:

"Ботев (Пловдив) се завръща в своя дом - стадион "Христо Ботев". В съботния ден представителният отбор на "канарчетата" ще стъпи на "Колежа" след над 9-годишна пауза.

В 10:00ч. "жълто-черните" ще бъдат на стадиона на бул. Източен №10, където ще получат допълнителна мотивация преди градското дерби с Локомотив.

Краткото занимание ще бъде открито за "жълто-черните" привърженици, които ще могат да подкрепят Бруно Балтазар и момчетата му за сблъсъка в неделния ден.

За феновете на "канарчетата" ще бъде отворена южната трибуна на стадион "Христо Ботев", като входът към стадиона ще бъде откъм бул. Източен".

Междувременно станаха ясни съдийските наряди за предстоящите срещи в родния елит. Ето кой ще свири голямото пловдивско дерби!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички