Интересът към Тодор Неделев не стихва, турски гранд ще го наблюдава срещу Левски


Интересът към Тодор Неделев не стихва, турски гранд ще го наблюдава срещу Левски
Снимка: Getty Images/Guliver

3367 0

Интересът към звездата Тодор Неделев от Турция не стихва. Скаути на Фенербахче ще го гледат срещу Левски тази вечер. Националът прави страхотен сезон, като има основна заслуга и за представянето на Ботев Пловдив, който отстрани ЦСКА на полуфиналите за Купата на България.

Неделев ще бъде следен под лупа и на финала за Купата на България в дербито срещу Локомотив на 15 май, след което се очаква да се стигне до солидна оферта с турски адрес. Той е атакуван и със завишени параметри за удължаване на договора си с пловдивчани, пише "24 часа". Неделев е най-добрият футболист в българското първенство и отдавна е мерак на всички грандове у нас. Често дори е спряган и за трансфер в ЦСКА, но самият Неделев няколко пъти заяви, че в България ще играе само за Ботев.

По-рано се появи и информация, че скаути на друг турски елитен тим - Коняспор са били на стадион "Българска армия" за полуфинала реванш между ЦСКА и Ботев Пловдив. Според местните медии те са останали удивени от представянето на звездата на жълто-черните Тодор Неделев и централния защитник Кристиан Димитров.

А защо Тодор Неделев не се израдва на последния си гол срещу ЦСКА - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички