Тодор Неделев обясни защо не се израдва на гола си срещу ЦСКА


Тодор Неделев обясни защо не се израдва на гола си срещу ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

9578 0

Звездата на Ботев Пловдив - Тодор Неделев бе много доволен след успеха с 2:0 над ЦСКА, като разкри и защо не се израдва при гола си, с който оформи крайното 2:0. 

"Успяхме да отбележим повече голове от тях. През първата част ЦСКА седеше по-добре от нас, но на почивката треньорът ни каза къде са ни грешки и след почивката успяхме да ги победим. ЦСКА се бори за титлата и дойде да играе за победа, не мисля, че имахме психологическо предимство. Радвам се, че успяхме да победим. Вкарвам им в трети мач, така се случи. Головете не са най-важното, по-добре ми стана, когато попадох на Доре за първия гол.

Не се зарадвах, защото беше в края и бях уморен. Треньорът преценява кой в кой мач да играе. Ние сме добре подготвени, мисля, че днес го доказахме. Сега ще е много различен финал, това е дерби освен финал. За първи път пловдивски финал, зарядът ще е огромен, но има време до този мач. През лятото ще седнем с ръководството и ще решим. Ако съм жив и здрав, мисля, че през лятото при добра оферта е време отново да изляза в чужбина и да се развивам", каза Неделев след двубоя.

Силните изяви на играчите на пловдивчани не са останали незабелязани и две от звездите са впечатлили силно скаутите на турски тим - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички