Интер, ПСЖ, Юнайтед и Интер се борили за "най-чистия талант в България"


Интер, ПСЖ, Юнайтед и Интер се борили за "най-чистия талант в България"
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

3353 0

Хубава новина за българския футбол потвърди днес агентът Калоян Иванов, който защитава интересите на нападателя на Ботев (Пловдив) Никола Илиев. Той съобщи, че от 15-годишния талант се интересуват куп от най-големите европейски отбори. Двамата с играча обаче са решили да изберат италианския Интер.

Според Иванов, желание да привлекат младока в школата си имали Пари Сен Жермен, Манчестър Юнайтед и Аякс, наред с Интер. "Ние избрахме "нерадзурите", защото счетохме Интер за най-добрия проект за играча", обясни агентът пред FCInterNews.it.

Изданието нарича българчето "15-годишната сензация" и отбелязва, че той е изиграл само 2 мача за Ботев в елитното ни първенство, но е показал качества. "Илиев е най-чистият талант в целия български футбол. Говорим за фантастичен играч, висок, силен, мощен и в същото време много умел. Рядка комбинация в днешно време", похвали го Иванов. А към кой наш талант прояви интерес Рома вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички