Български агент: През лятото Интер взима талант на Ботев (Пловдив)


Български агент: През лятото Интер взима талант на Ботев (Пловдив)
Снимка: Sportlive.bg/Елин Андреев

1345 0

Един от най-перспективните млади български футболисти - 15-годишният нападател на Ботев (Пловдив) - Никола Илиев, през лятото ще премине в италианския гранд Интер. За това съобщи неговият футболен агент Калоян Иванов.

"С Никола преценихме, че Интер е най-правилното място за него. Спортният директор на отбора щеше да дойде в България, но заради ситуацията с коронавируса неговата визита пропадна. Ако всичко е наред, той ще подпише с гранда от Милано през лятото. Ботев Пловдив няма да прибере само компенсация, двете страни ще се разберат и всички ще бъдат доволни" - започна Иванов пред "Novapress".

"Bяхме близо до подпис с Аякс, но в крайна сметка интересът към Никола е наистина много голям. Той вече изброи имената на отборите, които го искат. Няма смисъл да ги повтарям. Готови сме да се разделим с Ботев по нормалния начин, няма никакви проблеми. От клуба също ще бъдат доволни, естествено. Имаше интерес и от Левски, ЦСКА и Лудогорец към Никола, но все пак нашето желание е да продължим в чужбина. Щом има такава възможност, ще се възползваме" - завърши агентът.

Междувременно, вторият във временното класиране на българската Първа лига - Левски, има интерес към друг млад играч (бранител) на Ботев (Пловдив).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама