Играчите и треньорите в Ботев Пловдив искат Самуилов, плашат с бойкот


Играчите и треньорите в Ботев Пловдив искат Самуилов, плашат с бойкот
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1556 0

Футболистите и треньорите на Ботев Пловдив имат намерение да бойкотират някои от следващите мачове на тима. Това разкри членът на Съвета на директорите на клуба Борис Гиздаков, съобщава “Тема Спорт”.

През седмицата се проведе среща между новата управа и фенските структури, а впоследствие имаше и такава с отбора. Първоначално група фенове бяха против избора на Тервел Златев за изпълнителен директор и дори го изгониха от Коматево, но след акционерното събрание това бе официализирано. Фенове, футболисти и треньори са „на война“ с новото управление на тима, тъй като настояват за връщането на Георги Самуилов като собственик на „канарчетата“. Преди няколко дни играчи и треньорите излязоха с декларация, с която искат Самуилов да се върне и са на мнение, че Гиздаков всява разделение в “жълто-черната” общност.

Самият Гиздаков пък даде разяснение на случващото се в клуба с публикация във Фейсбук. "Първата среща с лидери на фракции продължи три часа, но премина в коректен тон и след много дебати стана ясно, че няма съществени основания за обвинения срещу Тервел Златев, а професионализмът му бе признат от всички. Втората среща бе пълна катастрофа, вкараха ни в капан, който познатите ни организатори са готвели доста време. Главни изпълнители: Асен Караславов, Лилчо Арсов, Иван Бандаловски, Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов, Славчо Шоколаров, Ферарио Спасов. Не бих желал в момента да влизам в подробности, но това беше организирана престъпна група срещу легитимния собственик и легитимното ръководство на клуба. Безпардонно и невъзпитано поведение за една неплатена заплата (от предишното ръководство), претенции за премии, заплахи за бойкот на мачове и др.", написа Борис Гиздаков.

А ето какво каза Георги Самуилов по темата преди по-малко от 10 дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички