И Ботев Пд продължава напред за Купата (всички резултати от днес)


И Ботев Пд продължава напред за Купата (всички резултати от днес)
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1121 0

Отборът на Ботев Пловдив се класира за осминафиналите на Купата на България, след като разби Оборище с 4:0 като гост. На стадиона в Панагюрище "канарчетата" поведоха в резултата още в осмата минута чрез Димитър Тонев, а двадесет минути по-късно Атанас Илиев удвои преднината на гостите. След почивката пловдивчани стигнаха до нови два гола, дело на Салиф Сисе.

Напред продължава и тимът на Ботев Враца след успех с 2:0 при визитата си на Надежда Доброславци. Юлиян Ненов и Владислав Узунов вкараха попаденията за тима на Антони Здравков. Сред най-добрите 16 намери място и един отбор от Трета лига, след като Черноморец Балчик победи Септември София с 1:0 с гол на Даниел Димов още в 4-та минута.

Все още се играе двубоят между Созопол и Етър, който е в породължения след нулево равенство в редовното време. Ботев Пловдив, Ботев Враца и Черноморец Балчик се присъединиха към Левски, Берое, Черно море ЦСКА 1948, Царско село, Славия и Монтана, които вече си осигуриха място на осминафиналите. А какво мистериозно изказване направи треньорът на Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички