Георги Тодоров: Дразнят ме само интригите, които започват да ми писват


Георги Тодоров: Дразнят ме само интригите, които започват да ми писват
Снимка: Официален сайт на Левски

3362 0

Наставникът на Левски Георги Тодоров поздрави играчите си след успеха срещу Партизан (Червен бряг), но и повдигна завесата около интересни теми. Той заяви, че му е омръзнало от интриги, но ще даде повече подробности след двубоя в събота. Тогава "сините" приемат Черно море.

Относно младия състав, който бе в игра: "Хубаво е те да видят и да направят самооценка за себе си. Ще е добре за целия отбор. Първото полувреме беше доста недобро, докато второто направиха добри неща. Можехме да вкараме още голове. Важен е начинът на игра. Имаше хора, които не бяха на типичния си пост".

"Ние допускаме винаги детински грешки. Затова загубихме от Славия. Това са грешките на растежа. Затова малко хора искат да играят с млади хора, защото с опитния човек може да направиш с нещо, докато младия трябва да го чакаш. Лошото е, че при нас грешките се повтарят, а това не е добре", допълни треньорът.

"На мен ми е ясно, че трябва търпение. Независимо, че преживявам всичко. Не мога да стоя безучастен. Единствeното което ме дразни са интригите, които започват да ми писват. Ще кажа събота след мача", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички