Генчев: Новите в Локомотив? Играе старият състав, който има добър синхрон


Генчев: Новите в Локомотив? Играе старият състав, който има добър синхрон
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1460 0

Новият треньор на Ботев Пловдив - Станислав Генчев, ще дебютира официално начело на "канарчетата" не в кой да е мач, а срещу Локомотив. 

Това ще се случи в неделя от 18:30 часа, когато градските съперници ще премерят сили в голямото дерби на първия кръг от новия сезон в Първа лига

Доскорошният наставник на Локомотив София сподели мнението си за предстоящия двубой пред медиите 24 часа преди началото на срещата.

Мнението на Генчев

"Всички в отбора с нетърпение очакваме утрешния мач срещу най-големия ни противник. Отборът е добре подготвен. Всички са готови за победа. 

Ще ни липсват феновете. Футболът е за тях. Колкото повече от тях са на стадиона, толкова по-добре. Тяхната подкрепа е изключително важна за нас. Те могат да изтискат максимума от играчите във всеки един момент и да им дават стимул за развитие. 

С феновете трябва да сме едно семейство, така че нека повече от тях да бъдат заедно на "Колежа".

Мисля, че разузнахме Локомотив добре. Направихме всичко възможно да анализираме контролите им. Няма значение колко футболисти са привлекли, след като използваха само един нов в последните си контроли. Те използваха до голяма степен миналогодишния състав, който има добър синхрон между линиите. 

За мен няма значение в кой кръг се играе двубоят. Винаги зарядът и атмосферата са едни и същи. 

Късата подготовка не ме притеснява много, винаги е по-добре да имаш една допълнителна седмица, защото всеки ден е от значение. Притеснява ме ранният час на двубоя, тъй като утре ще е много топло. Това не е приятно за футболистите и феновете. Няма да се оплакваме, съобразяваме се с времето. 

Работи се по останалите трансфери. Още един трябва да акостира съвсем скоро, дано още днес бъде постигната сделката. За останалите трябва да се изчака още 4-5 дни", обясни Генчев. 

Ето какво каза и наставникът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички