Отрязаха треньора на Ботев(Пд) за поне още едно попълнение


Отрязаха треньора на Ботев(Пд) за поне още едно попълнение
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1790 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович е опитал да изиска от ръководството поне едно попълнение, което да се присъедини към тима в паузата за мачовете на националните отбори, но е бил отрязан, съобщава "Меридиан мач". Черногорецът се е аргументирал с контузиите и принудителното преотстъпване на Крис Добрев във втория отбор на Порто, които го лишиха от всякаква вариативност в предни позиции. Това оказа влияние и върху стратегията за дербито с Локомотив на "Лаута".

Спортният директор Адалберт Зафиров и изпълнителният - Иван Йотков, са отсекли, че на този етап бюджетът за заплати в първия отбор е надвишен в сравнение с миналия сезон и поне до Нова година Петрович трябва да работи с футболистите, с които разполага в момента. Това със сигурност ще даде шанс на още някои момчета от школата на клуба, която в последните години изгражда доста качествени млади футболисти.

Надеждите на бултрасите преди мача с ЦСКА в края на седмицата са свързани с позитивните новини около състоянието на Тодор Неделев, който може и да се появи в игра срещу "червените". Димитър Пиргов и Джонатан Перейра почти сигурно ще бъдат на линия, но Антонио Вутов на този етап е с най-малки шансове за двубоя с ЦСКА. Междувременно Локомотив привлече двама играчи от сериозни европейски клубове. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички