Ботев Пловдив вдига звездата си за двубоя с ЦСКА


Ботев Пловдив вдига звездата си за двубоя с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2567 0

Ботев Пловдив се опитва да вдигне четирима основни футболисти за двубоя с ЦСКА на 14 септември на Коматево. В лазарета на жълто-черните са бранителите Димитър Пиргов и Джонатан Перейра, както и офанзивните халфове Тодор Неделев и Антонио Вутов.

Очаква се звездата Неделев да бъде готов за мача с "червените". Плеймейкърът се контузи в менискуса преди две седмици и пропусна пловдивското дерби, както и мача на националния отбор с Англия от евроквалификациите и контролата с Ейре. Състоянието на Неделев вече се подобрява и през седмицата той ще поднови тренировки. Не е изключено той да играе на инжекции, но при всички положения ще бъде на разположение на треньора Желко Петрович, информира "Тема спорт". Позитивна е ситуацията и с бранителите Пиргов и Джонатан.

Най-проблемно остава положението с Вутов, който ще бъде под въпрос до последно за мача с ЦСКА. Днес в Ботев подновяват тренировки, след като вчера почиваха. Кризата в резултатите изглежда отминава след победата над Витоша и равенството с Локомотив. Така от началото на първенството слез изиграни осем кръга Ботев вече има 9 точки. 

А кой е единственият играч на Ботев Пловдив (в отсъствието на контузения Тодор Неделев), който попадна в сметките на Красимир Балъков за европейската квалификация срещу Англия - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички