Фенове прогониха новия директор на Ботев (Пд) преди първия му брифинг


Фенове прогониха новия директор на Ботев (Пд) преди първия му брифинг
Снимка: Официален сайт на Ботев

1073 0

Скандал беляза днешния ден в Ботев (Пловдив). Считаният за нов изпълнителен директор на клуба Тервел Златев бе принуден да напусне базата на Ботев, без да има възможност да проведе планирания си брифинг там. Той бе принуден да си тръгне от група фенове, които го посрещнаха на базата с викове: "Тервел Златев вън!", информират пловдивски медии. Златев напусна след няколкоминутен разговор с въпросните привърженици.

Малко по-късно PlovdivDerby.com обяви, че след тръгването на Златев феновете са започнали спор с члена на УС на Сдружение ПФК Ботев Борис Гиздаков. Темата на спора е била кой е поканил Златев в клуба - сдружението или бившият собственик Георги Самуилов. Впоследствие самият директор обясни пред същата медия, че е отивал на работна среща, инициирана от Самуилов и потвърдена от Асен Караславов. Златев обяви, че на днешното събитие е искал да представи 5-годишен план за развитието на Ботев, който е изготвен заедно със Сдружение ПФК Ботев.

След това Гиздаков пък обяви, че новият директор е бил избран единодушно от всички членове на Сдружението. Той допусна Златев да се е отказал след това, което се случи. Тервел Златев беше прокурист на "канарчетата" в периода юни 2014 - април 2015 година. Припомняме, че през юли тази година Георги Самуилов напусна пловдивския клуб. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички