Двама важни играчи за Ботев с проблеми преди реванша с ЦСКА


Двама важни играчи за Ботев с проблеми преди реванша с ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

1262 0

Два кадрови проблеми изскочиха пред Ботев (Пд) в навечерието на реванша от полуфиналите за Купата на България срещу ЦСКА. Почти сигурно извън сметките ще остане бразилецът Джонатан Перейра. Той беше заменен принудително по време на мача с Лудогорец. Стара негова контузия - мускулно разтежение се е възобновила и го вади от групата за двубоя на "Армията".

Утре Джонатан ще премине ядрено-магнитен резонанс, за да се установи неговото състояние. Това означава, че той няма да пътува за мача в София. Бразилецът бе доста полезна фигура за треньора Николай Костов. Номинално той играе като десен бек, където записа редица силни двубои през сезона. В Разград бе ползван като опорен халф.

Друг проблем в състава е свързван с крилото Александър Тонев. Той се е разболял, но се очаква да стисне зъби и да излезе на "Армията". Ако не е в достатъчно добро състояние, на неговото място се очаква да излезе друг бивш футболист на ЦСКА - Антон Карачанаков. По крилото се очертава да напада и 17-годишният Крис Добрев. А кой съдия ще ръководи важния мач вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички