Ботев (Пловдив) - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


Ботев (Пловдив) - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4296 0

Тази вечер от 20:15 часа Ботев (Пловдив) посреща Лудогорец в мач от 30-ия кръг на Първа лига. Това е поредна тежка визита за "орлите" след тази на ЦСКА в 28-ия кръг. Тогава пред препълнените трибуни на стадион „Българска армия“ разградчани успяха да излъжат „червените“ за крайното 1:0, с което поведоха с точка на съперника в борбата за титлата.

Разликата остана и след победата на "орлите" над Берое и успеха на ЦСКА срещу Хебър Пазарджик в миналия кръг, а „зелените“ ще могат отново да дръпнат с четири преди домакинството на "червените" на Ботев Враца в понеделник.

Успех над Ботев ще осигури на шампионите както първото място в подреждането след редовния сезон, така и домакинско предимство срещу Саша Илич и компания в плейофите.

"Канарчетата" си гарантираха десетата позиция и ще играят в четворката от 7-мо до 10-о място. Това стана факт след победата над Пирин Благоевград с 4:2 като гост, в която хеттрик отбеляза Антоан Бароан.

Очакванията са Лудогорец да гостува пред нова враждебна атмосфера, тъй като вероятно и за второто домакинство на новоотриктия "Христо Ботев" феновете на "жълто-черните" ще напълнят трибуните.

Двубоят Ботев (Пд) - Лудогорец ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички