Ботев Пловдив подновява договорите на трима свои играчи


Ботев Пловдив подновява договорите на трима свои играчи
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

2785 0

Отборът на Ботев Пловдив ще предложи нови договори на трима свои футболисти съобщава „Тема спорт“. Това са Димитър Пиргов, Филип Филипов и Джонатан Перейра, чиито настоящи контракти изтичат през лятото.

Централният бранител Димитър Пиргов вече изрази желанието си да остане при „канарчетата“ и преподписването на договора е въпрос на време. Не така стоят нещата при Джонатан Перейра. Ферарио Спасов смени позицията на футболиста, като го ползва по-често отдясно на халфовата линия, отколкото в защита. Наставникът на Ботев обяви, че много харесва играча и иска да го задържи. Бразилският футболист обаче все още не е дал категоричен отговор на предложението за нов договор.

Контрактът на Костадин Ничев с тима на Ботев Пловдив също изтича през лятото, но засега няма информация, че от клуба смятат да му предложат нов. „Канарчетата“ вече подновиха договорите на някои от основните футболисти като Антонио Вутов, Александър Тонев, Лъчезар Балтанов и Радослав Терзиев. Ситуацията с коронавируса и спирането на шампионата може да доведе до промени на договорите на играчите, които изтичат в края на месец юни, като се очаква те да бъдат удължени до края на настоящия сезон.

А ето каква е позицията на Ботев Пловдив във връзка с доиграването на шампионата в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички