Ботев Пловдив се върна от Дубай, Азрудин Валентич набеляза целта в Първа лига


Ботев Пловдив се върна от Дубай, Азрудин Валентич набеляза целта в Първа лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1240 0

Наставникът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич говори пред журналисти след завръщането на отбора от зимния лагер в Дубай. "Канарчетата" изиграха две контроли и записаха загуба и равенство - 0:2 срещу Легия Варшава и 2:2 с руския Зенит!

"Имахме прогрес през цялото време. Имахме невероятни условия в Дубай. И двата мача, които изиграхме, се представихме добре. Първият го загубихме, изпуснахме няколко шансове. Вторият мач се представихме по-добре в завършващата фаза. През второто полувреме играхме добре срещу Зенит. Виждам прогрес в играчите постоянно".

"Момчета разбират все по-добре и по-добре тактическите указания, работят здраво и е нормално да имаме възможността да играем по-добре. Имаме три седмици и половина до началото на втория полусезон, трябва да продължим да работим, да се нагодим към времето тук и се надявам да нямаме контузени или заразени играчи, защото това се случва", заяви Валентич и добави:

"Чувствам се добре, харесаха ми нещата, които видях по време на подготовката, качеството по време на тренировките и по време на мачовете. Надявам се да продължим с този професионализъм и с тази дисциплина".

Азрудин Валентич обяви и целите на отбора за пролетния дял от Първа лига:

"Ще играем срещу добри тимове, ще трябва да работим, за да запазим второто или третото място. Имаме добър отбор, играем добре. Чувстваме, че сме близо до Европа, работим здраво. След всяка седмица сме все по-добре и си поставяме все по-високи цели".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички