Ботев (Пловдив) с възможност да си върне Кристиан Димитров


Ботев (Пловдив) с възможност да си върне Кристиан Димитров
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2247 0

Ботев (Пловдив) има възможност да си върне централния защитник Кристиан Димитров, съобщава „Спортал“. Българинът имаше тежък сезон, като първо бе част от хърватския Хайдук (Сплит). Там той записа само 6 мача и едва един като титуляр. След това той бе даден под наем на румънския шампион ЧФР Клуж, където обаче не записа нито един мач. Опцията за откупуване няма да бъде активирана от първенеца на северната ни съседка.

Договорът на Димитров с клуба от Сплит е за още една година, но бившият треньор на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, който сега води Хайдук, няма намерения да го използва като основна част за отбора. Това може да позволи на Ботев да предприеме действия по връщането на бившия си играч това лято. Като играч на „канарчетата“ Кристиан Димитров стана и национал на България.

При Аруздин Валентич Ботев премина към схема с трима централни защитници, като най-често титуляри са Виктор Генев, Самюел Супрайен и Роберто Пунчец, но наставникът на „жълто-черните“ се оглежда за равностойна алтернатива на тази позиция, имайки предвид колебливото представяне на младоците Атанас Чернев и Станислав Работов.

Вижте още: Ботев Пловдив се подсилва с трима футболисти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички