Ботев Пловдив с коментар за изпълнителния си директор


Ботев Пловдив с коментар за изпълнителния си директор
Снимка: Официален сайт - Ботев Пловдив

1337 0

Ръководството на Ботев Пловдив излезе с изявление относно изпълнителния директор Даниел Серехидо:

Скъпи привърженици,

С публикуваното на 25.09.2021 г. "Отворено писмо" изпълнителният директор на клуба Даниел Серехидо обяви, че е подал молба до членовете на Съвета на директорите да бъде освободен от длъжността, която заема към момента. В тази връзка искаме да уверим Ботевистката общност, че клубът продължава да се управлява професионално и ангажирано.

Към настоящия момент г-н Серехидо не е депозирал по надлежния ред молба за освобождаването му от заеманата длъжност на изпълнителен директор. В случай, че такава молба бъде депозирана, тя ще бъде разгледана от Съвета на директорите, който ще вземе необходимите решения за успешното бъдещо развитие на клуба.

Считаме, че въпросите, свързани с управлението на клуба, отношението между отделните членове на Съвета на директорите, както и отношенията между членовете на Съвета на директорите и акционерите, са изключително конфиденциални и не трябва да стават публично достояние. Всяко разкриване на конфиденциална информация от страна на ръководителите в клуба считаме за изключително непрофесионално и безотговорно поведение, което може да причини единствено вреди. Такова поведение не може да бъде толерирано.

Клубът винаги е информирал и ще продължи да информира обществеността за своите решения от значение за неговото бъдещо развитие, веднага след като същите бъдат взети по надлежния ред", се казва в изявлението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички