Ботев Пловдив публикува официално изявление след важното решение на Община Пловдив


Ботев Пловдив публикува официално изявление след важното решение на Община Пловдив
Снимка: botevplovdiv.bg

1059 0

Часове след важното решение на Община Пловдив, от Ботев Пловдив написаха дълга публикация в официалния си сайт, с която благодариха на местната власт.

Ръководството на "жълто-черните" благодари и на феновете на тима за "силата и увереността, с която отстояват това, в което вярват. За мъжеството, с което се борят за това всички да се завърнем на Колежа".

"Заедно правим Пловдив по-добър. Заедно ще се завърнем у дома. Ботев за Пловдив. Нашият дом е Колежа", завършват от Ботев.

Ето какво гласи цялата публикация:

"Активната подкрепа на спорта е важен компонент за развитието на града. Широката обществена дискусия, отговорното вземане на решения и инвестициите в спортната и социалната инфраструктура на Пловдив показват, че градът ни има добра перспектива. Пловдив расте и се развива, а заедно с това расте и нивото на благосъстоянието на всички негови граждани, независимо от футболните пристрастия и хобита.

Благодарим на Община Пловдив за взетите важни решения, които, разбира се, са насочени към развитието на целия град като цяло и в частност на неговата спортна, социална и развлекателна инфраструктура, към насърчаване на здравословния начин на живот и благосъстоянието на нашите граждани .

Невъзможно е да си представим Ботев (Пловдив) без нашите фенове. Всеки човек в България знае, че нашият клуб са преди всичко нашите многобройни фенове. Феновете създават специална аура и атмосфера около любимия отбор. Няма клуб без феновете – всеки, който работи в организацията на клуба, трябва да знае това.

Благодарим на феновете за силата и увереността, с която отстояват това, в което вярват. За мъжеството, с което се борят за това всички да се завърнем на Колежа. За безкористната им любов към Ботев - отборът на Пловдив.

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив благодари на нашите фенове за тяхната активна гражданска позиция и отговорно отношение към родния град и клуба.

Заедно правим Пловдив по-добър.

Заедно ще се върнем у дома.

Ботев за Пловдив. Нашият дом е Колежа".

*Четете последните новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички