Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив по ТВ: Къде да гледаме дербито?


Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив по ТВ: Къде да гледаме дербито?
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

3865 0

Време е за второто пловдивско дерби за сезон 2022/23 - в днешния 19 март (неделя) Ботев е домакин на Локомотив в мач от 24-тия кръг на Първа лига!

Съставът на Бруно Балтазар влиза в битката от десетото място във временното класиране - "жълто-черните" имат 26 точки и са с изравнена голова разлика - 31:31. Този на Александър Томаш е на четвърта позиция със сбор от 39 пункта (24:21).

На 10 март Ботев загуби гостуването си на Септември София с 1:2, а последната среща на Локо бе на 13 март - 0:0 срещу Берое на собствен терен.

Първото пловдивско дерби през настоящата кампания се състоя на 3 септември и бе част от 9-ия кръг - тогава "смърфовете" взеха трите точки след 1:0, а голът бе дело на Бабакар Дион, който се разписа пет минути след началото на второто полувреме.

Начален час + ТВ канал

*Двубоят днес ще стартира в 17:00 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "DIEMA SPORT 1". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички