Допълнителен стимул: Ботев Пловдив ще играе за завишени премии в дербито срещу Локомотив


Допълнителен стимул: Ботев Пловдив ще играе за завишени премии в дербито срещу Локомотив
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1563 0

В неделя, 19 март, ще е изключително горещо в Пловдив заради сблъсъка между Локомотив и Ботев. Битката между пловдивските отбори стартира в 17 часа и ще затвори 24-ия кръг на Първа лига.

Завишени премии и проблеми около състава на Ботев Пд

Ботев ще играе за завишени премии в дербито, пише "Тема спорт". Междувременно треньорът на Ботев Пд Бруно Балтазар ще има проблеми по окомплектоването на състава. Аут за сблъсъка са вратарят Хидайет Ханкчи и универсалният футболист Джейм Ето‘о, които бяха наказани от БФС с лишаване от състезателни права за един мач. Португалският специалист обаче ще може да разчита на Точукво Нади, който се завръща след изтърпяна санкция.

Допълва се, че успех над градския съперник ще бъде посветен на собственика Антон Зингаревич, който в петък празнува своя рожден ден. "Собственикът на Ботев Пловдив г-н Антон Зингаревич навършва 41 години! Пожелаваме му крепко здраве, щастие и осъществяване на мечтите му! От името на всички футболисти, треньори и служители желаем от сърце на г-н Зингаревич още следващия месец да усети истинската жълто-черна магия – на бул. „Източен“ 10 (б.р. – адресът на стадион „Христо Ботев“, където дълги години да се радва на успехи и трофеи с най-стария футболен клуб в България!", написаха от клуба.

Срещата ще се играе на базата в Коматево, но играчите на Ботев ще се направят последната си тренировка преди двубоя на все още незавършения стадион "Христо Ботев".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички