Локомотив Пловдив подписва с още трима нови


Локомотив Пловдив подписва с още трима нови
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1806 0

Спортният директор на Локомотив Пловдив - Красимир Петров, говори след края на зимната подготовка на "смърфовете", като обясни какво предстои пред местния гранд.

Екс наставникът на Пирин Благоевград разкри, че по всяка вероятност "черно-белите" ще си осигурят услугите на още трима нови, eдин от които е каращият проби бразилски офанзивен полузащитник Педриньо.

"Искаме да промени изцяло скаутирането и селектирането на новите футболисти в клуба, но това ще стане в процеса на работа. До този момент изходящите трансфери са два - Райън Бидунга и Бирсент Карагарен, които преминаха в ЦСКА 1948.

Освен тях, освободихме Преслав Боруков и Александър Василев. Никога не е добре, когато в зимния трансферен прозорец се прави много голяма селекция. Ще искаме това нещо да го коригираме и при евентуален изходящ трансфер да допълваме състава с двама или трима играчи, които да вдигнат класата на отбора и да са млади и перспективни.

В тази връзка, искам да припомня, че през тази зима привлякохме вече четирима футболисти, а през другата седмица предстои да подпишем договор с Педриньо и да вземем още двама нови играчи, за които сме сигурни, че ще вдигнат класата на тима", заяви Петров.

Ето кой наскоро се присъедини с договор към Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички