Ботев Пловдив даде информация за състоянието на Атанас Чернев (СНИМКА)


Ботев Пловдив даде информация за състоянието на Атанас Чернев (СНИМКА)
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2108 0

С пост в официалния си сайт, от Ботев Пловдив разпространиха информация за състоянието на 21-годишния защитник Атанас Чернев.

Припомняме, че в средата на месец април "жълто-черните" бяха обявили, че младокът има проблем с износване на хрущял в коляното и ще отсъства от терените около 6 седмици.

Сега става ясно, че в днешния 11 май, в клиника в Испания, са му били поставени две инжекции, а интервенцията е била извършена от д-р Хосе Силверберх и д-р Абрахам Кано, в присъствието на Давид Олива, който е член на медицинския щаб на "канарчетата".

Допълва се още, че в следващите дни Чернев ще почива, след което ще започне същинската част от възстановяването му - първо ще тренира една седмица във фитнеса, а след това ще започне индивидуални занимания на терен и с топка. 

Ето какво написаха от Ботев Пловдив:

"Атанас Чернев продължава лечението на травмата си по предварително изготвения план. Днес, в клиника в Мадрид, бяха поставени две инжекции, по една на двете колене, на защитника.

Интервенцията в испанската столица бе извършена от д-р Хосе Силверберх и д-р Абрахам Кано, а от медицинския щаб на „канарчетата“ присъстваше рехабилитаторът Давид Олива.

В следващите три дни 21-годишният бранител ще бъде в почивка, след което ще започне същинската част от възстановяването.

Първата седмица ще премине във фитнеса, а след нея ще стартират индивидуалните занимания на терен и с топка".

*Четете последните новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички