Голям проблем около билетите за пловдивското дерби Локомотив - Ботев


Голям проблем около билетите за пловдивското дерби Локомотив - Ботев
Снимка: Lap.bg

1344 0

В Пловдив още няма яснота дали ще присъстват гостуващи фенове по време на местното дерби между Локомотив и Ботев на "Лаута". То е насрочено за 16 юли от 18:30 часа. 

Двете ръководства са се срещнали в четвъртък с полицията, но не са взели категорично решение по темата със запалянковци на "канарчетата". Причината е липса на адекватни условия към този момент на реновираното съоръжение.

Условията

Стадионът продължава да е без гостуващ сектор, след като дългогодишният бе съборен и скоро ще бъде открит нов такъв. През последните месеци обаче на "Лаута" приемат феновете в клетка на Централната трибуна. Въпросното обособено пространство обаче е изключително рисково и не може да приеме много фенове.

В най-скоро време се очаква нова среща между факторите, тъй като "жълто-черните" тотално са отхвърлили водещия вариант - да не присъстват гостуващи фенове в дербитата между отборите през редовния сезон.

Междувременно полицията е била категорична, че ще окаже нужното съдействие, но остава голямото решение на клубовете. Според "Тема Спорт" в крайна сметка се очакват 150-200 фенове на "канарчетата" в централната трибуна.

Липсата на решение около гостуващите привърженици бави и продажбата на билети, тъй като на "Лаута" тепърва след решението ще умуват цените на ценните хартийки.

Вижте първоначалните очаквания около липсата на гостуващи фенове в дербито!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички