Ботев (Пд) подновява строежа на Колежа


Ботев (Пд) подновява строежа на Колежа
Снимка: Facebook

1263 0

Строежът на стадион "Христо Ботев" в Пловдив трябва да бъде подновен съвсем скоро, пише "7 дни спорт". Очаква се ремонтните дейности да започнат още през следващия месец.

Индикациите са, че ще се работи усърдно по три от четирите сектора на Колежа. Единствената, която ще остане на заден план за момента, е централната трибуна. Това обаче не е проблем, тъй като капацитетът на другите три сектора е близо 14 хиляди места.

Това е и първоначалният план за ремонт на стадиона, който бе разделен на четири етапа. Първият се състоеше в подмяна на терена и промени при трибуна "Изток". След това се очаква сериозна работа по Южната и Северната трибуна.

В началото проектът стартира с много бързи темпове и се очакваше да бъде завършен в по-кратки срокове от обявените. След проблемите с КТБ и Цветан Василев обаче строежът бе замразен. На няколко пъти след това се правеха кратки ремонти, но в момента Колежът пустее.

След като Ангел Палийски зае мястото на Иван Джиджев в Ботев (Пловдив), той обяви, че един от приоритетите му ще бъде именно стадион "Христо Ботев".

Привържениците на "канарчетата" нямат търпение да се завърнат на него и да подкрепят своите любимци. В момента Ботев (Пд) играе домакинските си срещи на клубната база в Коматево.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички