Ботев (Пд) и Черно море се отдалечиха от топ 6 след реми


Ботев (Пд) и Черно море се отдалечиха от топ 6 след реми
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

851 0

Ботев (Пловдив) и Черно море завършиха наравно 1:1 в мач от 23-ия кръг на efbet Лига, който се изигра на терена в "Коматево". Домакините откриха резултата в 57-ата минута, когато се разписа Филип Филипов, но "моряците" изравниха в 78-ата след попадение на Родриго. Двубоят беше интересен и с доста голови възможности и няколко греди. Равенството оставя двата тима извън първата шестица.

Първата опасност в мача се откри пред Тодор Неделев, който от няколко метра засече центриране на Шопов, но Митрович спаси. Последва възможност за гостите, когато Курьор премина няколко играчи и стреля по земя. Янко Георгиев докосна топката, която се отби в гредата, а в последствие бе избита в ъглов удар. 10 минути по-късно Курьор отново нацели гредата, след като бе изведен зад гърба на защитата. До края на полувремето Неделев уцели греда от фаул, а моментално след това и удар на Ничев бе спрян от страничния стълб.

През втората част "канарчетата" претендираха за дузпа заради игра с ръка на Панайотов, но съдията отсъди само пряк свободен удар. След това дойде и голът на Филипов, който засече центриране от фланга по земя. Гостите отговориха, когато Родриго комбинира с Денислав Станчев и бразилецът завърши атаката. До края нямаше нови попадения и мачът завърши наравно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички