Ботев (Пд) и Арда преследват първа победа от началото на сезона


Ботев (Пд) и Арда преследват първа победа от началото на сезона
Снимка: botevplovdiv.bg

1648 0

С два мача се открива четвъртият кръг на Първа лига днес. В 19:00 часа Черно море посреща Етър, а от 21:15 е мачът Ботев (Пловдив) - Арда (Кърджали).

Пловдивчани стартираха по доста разочароващ начин сезона, като надеждата на "канарчетата" е, че това ще се промени с напредването на срещите. Според Станислав Генчев неговият тим е бил ограбен след неправилно отменен гол в последния мач с Пирин. Преди това Ботев загуби от Левски и завърши наравно с Локомотив в дербито на град Пловдив.

До момента кърджалийци са само с точка след два мача, която дойде при атрактивното равенството 3:3 срещу Черно море у дома. Двубоят на Арда с Лудогорец от предишния кръг не се състоя и това даде възможност на тима да играе контрола с Етър. Тя бе спечелена с 3:1.

Срещата между Черно море и Етър на теория противопоставя първия срещу последния във временното подреждане, тъй като "моряците" отстъпват върха на Локомотив (Пловдив) единствено по голова разлика. „Болярите“ пък са единственият тим, който все още няма гол на своята сметка, но пък са и с мач по-малко.

Последният двубой между двата тима в елита на България бе през декември 2020 година, когато Етър печели с 1:0 във Варна. Вчера пък БФС промени часовете на 2 мача от първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички