Бивш шеф в "Ботев" плаши клуба с лицензионната комисия


Бивш шеф в "Ботев" плаши клуба с лицензионната комисия
Снимка: Официален сайт на "Ботев" (Пловдив)

757 0

Тервел Златев даде Ботев (Пловдив) на лицензионната комисия, научи PlovdivDerby.com. Бившият прокурист на канарчетата си търси от клуба половин заплата или в цифри - 4000 лева. При напускането си Златев е получил 4000 лева, като са останали от Ботев да му изплатят още толкова, които до този момент не са преведени по сметката му. Това е накарало Златев да сезира лицензионната комисия, като по този начин да застраши получаването на лиценз от страна на Ботев Пловдив.

Тервел Златев прекрати взаимоотношенията си с Ботев на 17 април 2015 г., когато подписа споразумение с тогавашния президент Иван Джиджев. Тогава Златев е трябвало да получи пълен размер на заплатата си и за месец април, възлизаща на 8 000 лева чисто. Златев обаче е получил само половината от сумата и сега си търси и останалите пари.

От PlovdivDerby.com се свързаха с Тервел Златев, който заяви: "Не желая да коментирам подобни казуси в медиите! Имам подписано споразумение, което има своята конфиденциалност и аз не мога да разкривам каквото и да било по него", заяви бившият прокурист на Ботев Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички