"Левски" следи халф на "Ботев" Пд


"Левски" следи халф на "Ботев" Пд

1004 0

Спортно-техническият щаб на "Левски" ще обърне по-специално внимание на халфа на Ботев Милен Гамаков в оставащите мачове дo края на първенството.

Универсалният играч, който бе използван в някои двубои и като централен защитник, е попаднал в полезрението на „сините“.
Гамаков, който на 14 април ще стане на 22 години, е изиграл 20 мача в „А“ група през кампанията, съобщава "Тема спорт".

Той има на сметката си едно попадение - разписа се в последния кръг - вкара го при успеха с 3:1 над Черно море.

Преди време се заговори, че "Левски" има интерес и към нападателя на Ботев Грегъри Нелсън. Шансът холандецът, който е бивш футболист на ЦСКА, да премине на „Герена" обаче е минимален, тъй като е следен от чуждестранни клубове. Един от тях е Касъмпаша, където играят българските национални защитници Страхил Попов и Васил Божиков.

Вчера треньорът на "сините" Стойчо Стоев получи добри и лоши новини. Той ще може да използва защитника Сашо Александров за съботния сблъсък със Славия. Десният бек започна тренировки наравно със съотборниците си, след като лекарският щаб го възстанови от мускулна травма. Заради нея той не игра срещу Пирин (Благоевград )(3:1). Не така обаче стоят нещата с холандския полузащитник Джереми де Ноойер. Вчера той се готви във фитнеса и няма да е готов за „белите“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички