"Битка към финала": Ботев Пловдив с настръхващи кадри - Ивелин Попов надъхва преди ЦСКА (ВИДЕО)


"Битка към финала": Ботев Пловдив с настръхващи кадри - Ивелин Попов надъхва преди ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Фейсбук страница Botev Plovdiv

1920 0

В Ботев Пловдив са максимално мотивирани преди реванша срещу ЦСКА от полуфиналите за Купата на България. Както е известно, първият двубой завърши с минимален успех 1:0 за "канарчетата", а реваншът ще се състои на препълнения "Христо Ботев" в сряда, 1-ви май.

Около 48 часа преди срещата от Ботев излязоха с видео, с което да надъхат и привържениците на отбора. В него са преплели красиви кадри от града под Тепетата, както и моменти от сблъсъци срещу "армейците" (в това число и победния гол от първия двубой).

Ивелин Попов и Душан Керкез надъхаха Ботев Пловдив за ЦСКА

Душан Керкез се надъха срещу ЦСКА

Две от водещите фигури за "канарчетата" - старши треньорът Душан Керкез и капитанът Ивелин Попов, също участват във видеото. Те засилват заряда около реванша, като намекват и колко важна ще бъде подкрепата от трибуните.

"В нашия град. В нашия дом. На "Колежа". Пред публика, която може да окрили всеки. Битка като никоя друга. По пътя към финала. Заедно. За Ботев" - споделят те във видеото, което можете да видите по-долу в материала. "Да довършим започнатото" - пък е текстът, прибавен от клуба към кадрите.

Припомняме, че "червените" ще трябва отново да се справят без типичен централен нападател, както бе и в първия мач. След огромна глупост Фернандо Каранга се лиши от участие в Ботев Пловдив - ЦСКА (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички