Давид Яблонски от Левски през 2018 г.: Каранга е пе#@&аст, к$р за ЦСКА (ВИДЕО)


Давид Яблонски от Левски през 2018 г.: Каранга е пе#@&аст, к$р за ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

9707 0

Интересен казус се заформя в българския футбол, след като в понеделник от Левски подчертаха отношението на Стоян Орманджиев и Фернандо Каранга от отбора на ЦСКА след последното Вечно дерби. 

Най-новия скандал между Левски и ЦСКА

В събота "червените" се наложиха с 3:1, а нападателят и директорът не пропуснаха да се подиграят с големия съперник. Заради това на "Герена" пожелаха най-малко Каранга да бъде наказан от Дисциплинарната комисия към БФС поради две причини: 

"Когато състезател в състезанието публично унижава, обижда или хули друг състезател по какъвто и да е начин се наказва със спиране на правата до 3 срещи и глоба в размер на 3000 лева“, както и член 37 ал. 17, т. 2 –

„Който публично в печатни, телевизионни и електронни медии каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на съдия или друг участник във футболната среща се наказва за обида, както следва: Футболист: глоба в размер на 4000 лева".

Обидите към Каранга и 31-кратните шампиони

SportLive.bg припомня един позабравен случай с участието на бившия звезден бранител в Левски Давид Яблонски. Той имаше горещо съперничество с Фернандо Каранга и избухна в социалните мрежи през есента на 2018 г. 

Яблонски имаше здрава биткка с Каранга

На 19-и септември Левски победи с автогол на Черниаускас (1:0) и ден по-късно се появи видео с нецензурни думи от футболиста на "сините": "ЦСКА за нищо не става! К*р за ЦСКА! Каранга, къде си бе, п*****ст".

Справка показва, че след случая във Вечното дерби от 10-ия кръг на Първа лига - Яблонски е бил неизменен титуляр в следващите осем двубоя. В крайна сметка бранителят е изваден от групата срещу Етър, а БФС го глобява:

"За обидни и нецензурни изказвания в средствата за масова информация, на основание чл.37, ал.1, т.17, ал.2, б. А и във връзка с чл.6, ал.8 от ДП /2018/2019/ - ДК наказва Давид Яблонски състезател на ПФК "Левски" гр. София с глоба в размер на 3000 лева". 

Скоро след избухналия скандал с видеото на чеха - той лично поднесе извиненията си за случилото се. 

Още: Давид Яблонски се превърна в герой при исторически трофей за Краковия

Яблонски: Когато играеш в Левски, те подкрепя цяла България

Бивш играч на Левски: Разбрах за даренията от Яблонски и реагирах веднага, докато обядвах

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички