На 29-и април 2017 г. ЦСКА отново унизи Левски, а Десподов попита "защо винаги аз" (ВИДЕО)


На 29-и април 2017 г. ЦСКА отново унизи Левски, а Десподов попита "защо винаги аз" (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

2390 0

На 29-и април се навършват седем години от успеха на ЦСКА над Левски с 3:0. Тогава начело на победителите отново беше Стамен Белчев, а срещата - част от от 30-ия кръг на Първа лига.

Каранга и Десподов бяха уникално дуо

В големия герой за 31-кратните шампиони беше Кирил Десподов, който още при гола си в шестата минута попита "защо винаги аз". На по-късен етап той даде и асистенция към Фернандо Каранга за 3:0, а откриващото попадение беше дело на Арсенио преди да са изминали и две минути. 

От този двубой минаха точно 7 години или 2557 дни. По-рано днес Гриша Ганчев припомни, че за осем години под негово ръководство ЦСКА има отличен превес над Левски!

"Сините" пък си остават любим съперник за Кирил Десподов, който има най-много попадения точно срещу тях. Капитанът на българския национален отбор има 13 победи, 5 ремита и 4 загуби. Във въпросните 22 срещи крилото се е отчело с 8 гола и 7 асистенции. 

"Защо винаги аз"

След въпросния успех от 29-и април - Кирил Десподов даде обяснение и за тениската, идеята на която е заимствана от Марио Балотели:

"ЦСКА надигра категорично Левски. Бяхме силни на контраатаки. Левски натисна след 30-ата минута, но ние се справихме. В такива мачове трябва да сме концентрирани, тъй като може бързо да ти вкарат два гола.

Трябва задължително да сме пред Левски. Добре се чувствам, отпуших се. Отдавна чакам този момент и затова съм много щастлив". 

Още: "Напълно заслужено": Тодор Янчев каза как и защо ЦСКА отново разби Левски

В Бразилия хвалят Густаво Бусато за сухите мрежи, той раздели успеха си с отбора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички