В Ботев Пд са на 50% готови за идния сезон и очакват още петима нови играчи, определи Генчев


В Ботев Пд са на 50% готови за идния сезон и очакват още петима нови играчи, определи Генчев
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

3710 0

Треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев сподели, че е доволен след победата с 1:0 над Арис Солун в приятелска среща.  Освен това наставникът разкри, че се очакват още нови попълнения на "Колежа" и по-конкректно - петима.

В очакване на нови попълнения

"Не само на младите помага тази победа. Искам от играчите да се борят за победа по време на тренировка и мачове. От първия ден съм казал, че трябва да се научим да играем печеливш футбол. Понякога се налага да играем и по-дефанзивно според противника, но трябва да постигаме победи", заяви Генчев след двубоя.

"Днес вече сме на 50% от подготовката, тъй като не сме окомплектовали състава. Чакаме петима още нови и дано през тази седмица да пристигнат. Акере и Минков, които са офанзивни, играят като крайни защитници. На 50% сме от физическите си възможности, а тактически сме далеч, тъй като сменихме схемата на игра. Имаме разговори с няколко човека и до вторник се надявам 2-3 да подпишат, за да имат 15 дни да работят. Това е важно за идеите, които имаме и връзките със съотборници. Винаги съм предпочитал моите отбори да играят с четирима в защита. Сезонът тепърва започва, но трябва да влезем още от първия мач с победа", допълни наставникът на "жълто-черните". А Мартин Секулич влезе в историята на пловдивчани, след като вкара първото попадение на новия стадион на Ботев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички