Азрудин Валентич: Тези, които се радват с нас, трябва да ни уважават


Азрудин Валентич: Тези, които се радват с нас, трябва да ни уважават
Снимка: Botevplovdiv.bg

963 0

Ботев (Пловдив) загуби тежко с 2:3 като гост на Ботев (Враца).

Старши треньорът на пловдивчани - Азрудин Валентич, остана здраво стъпил на земята въпреки поражението. Наставникът заяви, че на отбора му е нужно време и уважение от привържениците.

"Ще се върна месец и половина назад. Тогава бяхме щастливи от постигнатото през миналия сезон. След края на сезона се срещнах с играчите и феновете, за да говорим какво предстои през новия сезон", разкри босненецът след края на срещата.

"Ситуацията и с Тодор Неделев не бе добра. Имаме сгъстена програма. Трябваше да вземем точки. Трябваше да покажем максималното, но дори не успяхме да вземем точка. Тези, които се радват с нас, трябва да ни отдават респект. Ботев Пловдив може да играе в Топ 6 и да продължи далеч напред в Купата и вярваме, че можем да го постигнем.

За мача – през първото полувреме не се представихме добре, допуснахме два гола, загубихме фокус. През второто полувреме вкарахме два бързи гола. Имахме възможност да затворим двубоя, но това не се случи. Въпреки това, вярваме в себе си.

Мартин Секулич не е готов. Той не дойде в началото. В други държави сезонът започва по-късно. Там играчите получават почивка, тук не е така. Включих Секулич, защото знаех, че може да вкара гол. Той не се зарадва, защото отборът загуби.

Рабей вече е по-добре. Когато си без 5/6 играчи е трудно. Важно е какво те мислят в момента. Те трябва да вярват в качествата си, но трябва да ги провокирам да дадат максимума от себе си“, допълни още той.

Ето какви са целите пред "канарчетата" според новия нападател на отбора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички