Тодор Неделев с ясен знак дали ще премине в Левски (СНИМКА)

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе категоричен дали иска да играе в Левски, като използва личния си профил във Facebook, за да даде отговор на всички новини около него. По-рано днес се появи информация, че от Левски вече са изпратили оферта за българския национал и са близо до привличането му.

Неделев обаче даде ясен знак, че това не е вярно. Халфът си качи снимка с тениска на пловдивчани, на която пише "Ботевист завинаги", а описанието към нея е "Относно писаниците! Да се знае! Повече няма какво да кажа!!!", придружено с жълти и черни сърца.

Левски преотстъпи двама свои на тим от Първа лига

Левски преотстъпи под наем двама свои футболисти на отбора от efbet Лига Витоша (Бистрица). Става въпрос за Атанас Кабов и Илия Димитров. Новинат...

От "Дарик" пък информираха, че изпълнителният директор на Левски Павел Колев е отказал да коментира темата, а самият Тодор Неделев е заявил, че трябва ръководството на пловдивчани да отговори. 

Още вчера се появиха информации, че ръководството на Ботев се събира на специална среща заради бъдещето на Тошко Неделев (подробности вижте тук).

Още по темата

Please select answer!