Стана ясно колко автобуси с фенове на Локо и Ботев тръгват към София за финала


Стана ясно колко автобуси с фенове на Локо и Ботев тръгват към София за финала
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

3111 0

Феновете на Ботев (Пловдив) ще тръгнат към София в 13,00 часа днес. Те ще бъдат с 30 автобуса, съобщи "Нова". Всички привърженици на "жълто-черните" са в приповдигнато настроение преди финала за Купата на България, който е днес от 19,00 часа. Можете да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Феновете на "канарчетата" ще пристигнат на улица "Кирил Видински" и ще бъдат съпроводени от полиция до стадион "Васил Левски", където е сблъсъкът с Локомотив (Пд).

Феновете на "черно-белите" ще тръгнат в 14,00 часа за София. Те ще бъдат с над 20 автобуса и ще спрат в близост до храм-паметника "Александър Невски". След това също ще бъдат съпроводени до стадиона.

По цялата магистрала "Тракия" ще има разположени органи на реда. Магазините и бензиностанциите по трасето ще бъдат затворени и няма да се спира никъде, обявиха от "Нова". Коя знакова за Локо (Пд) фигура ще подкрепя тима във финала вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички