Официално: Ботев Пд обяви новия си треньор и основната му задача

Ботев Пловдив официално обяви новия си треньор. Както се очакваше, това е Ферарио Спасов, който преди това отговаряше за школата на "канарчетата". Той ще замени Желко Петрович, чиято оставка бе поискана от собственика на клуба Желко Петрович. В момента пловдивския клуб е на предпоследно място в класирането в Първа лига.

Ето и съобщението на пловдивския клуб:

Шефът на Ботев Пд поиска оставките на треньора и на спортния директор

Президентът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов поиска оставката на треньора Желко Петрович и на спортния директор на тима - Адалберт Зафиров. Тов...

Уважаеми ботевисти,

В желанието си да преодолее игровата криза, ръководството на клуба взе решение представителният мъжки отбор на ПФК „Ботев“ да бъде воден от Ферарио Спасов.

Неговият екип ще бъде съставен от бившите футболисти на „жълто-черните“ Диян Божилов и Лилчо Арсов, както и от досегашния кондиционен треньор Тодор Георгиев.

В трудната ситуация, в която се намира отбора, на новия спортно-технически щаб се възлага като основна задача да подобри неговия игрови облик, както и да предприеме реални и последователни действия за утвърждаване на играчи от клубната школа при мъжете.

А какви стряскащи неща за случвалото се в клуба разкри Киров наскоро вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!