Ботев Пловдив все още без треньор, Петрович не изведе тима на тренировка


Ботев Пловдив все още без треньор, Петрович не изведе тима на тренировка
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1232 0

Отборът на Ботев Пловдив направи първа тренировка за седмицата, но без своя треньор Желко Петрович. Заниманието бе водено от двама от треньорите в досегашния екип - кондиционният специалист Тодор Георгиев и треньорът на вратарите Мишо Ролев.

Очаква се по-късно на базата да пристигне собственикът Георги Самуилов, който евентуално да обяви решения за бъдещето на отбора, информира dsport. Успоредно с преговорите за разтрогване на договора с Петрович ръководството на Ботев води и преговори с нов треньор. Основен фаворит е Фарарио Спасов, като се очаква той дори да бъде обявен като старши треньор до края на деня.

След поражението от Ботев (Враца) с 3:0 босът на "канарчетата" поиска оставката на ръководството и на треньорския щаб. Спортният директор Адалберт Зафиров, който също бе приканен от боса да си тръгне, след отчайващите резултати на отбора е подал оставка в неделя. Черногорският треньор обаче все още не е подал своята, като най-вероятната причина е неустойка, която ще получи при уволнение.

А какви стряскащи неща за случвалото се в клуба разкри Киров наскоро вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички