Николай Киров разкри стряскащи истории от престоя си в Ботев Пловдив


Николай Киров разкри стряскащи истории от престоя си в Ботев Пловдив

14538 0

Бившият треньор на Ботев Пловдив Николай Киров изрази недоволството си от ръководството на клуба и от решението играчите да бъдат подложени на детектор на лъжата. Той ясно показа, че следи обстановката в клуба цели четири месеца след уволнението му. Треньорът даде интервю пред Канал 3, в което разказа истории от престоя си при "жълто-черните".

Николай Киров коментира представянето на тима от началото на сезона и разкри, че докато е бил начело на отбора от Пловдив е имало идеи за сплашване на футболистите: "Причините за трудния полусезон не са в играчите или треньора. Всичко идва от най-високо ниво и ръководството носи вина за ситуацията на Коматево. Не е нормално играчите да бъдат подлагани на полиграф. Интересни методи от страна на ръководството имаше и по мое време. Всяка седмица се налагаха глоби, а веднъж собственикът искаше да сплашва играчите с охраната си", сподели треньорът.

Припомняме, че преди около седмица играчите на "канарчетата" бяха подложени на тест за лоялност, който включва и преминаването през полиграф. От клуба заявиха, че това е добра практика и инвестиция в персонала и се използва в големите европейски отбори. Как коментира случилото се звездата на отбора Тодор Неделев след загубата от ЦСКА можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бизнес и спорт


Безграничното въздействие на Барселона над Каталуния

Консултантската компания PricewaterhouseCoopers публикува доклад за въздействието на футболен клуб Барселона...

Реклама
Реклама