Киров: Равностоен двубой, който бе решен от една грешка

Треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров потърси вината в своите играчи за загубения финал за Купата на България. "Канарчетата" загубиха с 0:1 от градския съперник Локомотив Пловдив и през идния сезон няма да играе в европейските клубни турнири.

"Двубоят така се разви, че се видя, че всичко ще се реши от една грешка. През първата част имахме доста грешки. През втората част нещата се промениха, но с една контра атака Локомотив ни наказа.

Историческият пловдивски финал за Купата завърши с "черно-бяла" сбъдната мечта

След 4 разочарования във финали за Купата на България Локомотив (Пловдив) най-накрая ликува с бленувания от куп отбори трофей. В историческия пъ...

Получи се равностоен двубой и просто една грешка реши всичко. По десния фланг имахме проблеми, направих смяна на почивката, но нищо не се промени. Не трябваше да се допуска тази елементарна грешка в защита. 

Няма как да не натежи загуба във финал с градския съперник. Трябва обаче да намерим начин да продължим напред. Ние днес не можахме да играем нашата си игра. Имаше доста напрежение в момчетата и това напрежение доведе до грешките", сподели Киров.

Още по темата

Please select answer!