Футболистите на Ботев Пловдив минават детектор на лъжата

Отборът на Ботев Пловдив ще мине тест за лоялност, въведен от Георги Самуилов при "канарчетата". Става въпрос за тест, който включва и преминаването през полиграф.

Някои играчи на жълто-черните вече са се подложили на теста. Сред тях за Лъчо Балтанов и Филип Филипов, твърди Plovdivderby. Припомняме ви, че случая с полиграфа се разчу, след като голяма част от треньорите в школата отказаха да се подложат на теста.

Отрязаха треньора на Ботев(Пд) за поне още едно попълнение

Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович е опитал да изиска от ръководството поне едно попълнение, което да се присъедини към тима в паузата з...

Двама от тях (първите, които били повикани) обаче са се подложили на въпросния полиграф, но на следващия ден, останалите треньори, заедно с шефа на школата, отказаха да се явят пред психолозите, под предтекст, че не са били информирани предварително за начина на провеждане на теста.

Цялата администрация на клуба също се подложи на теста. Някои от работещите в клуба, го направиха преди треньорите от школата, а други след това. Въпросният тест за лоялност е постоянна практика в бизнес империята на Георги Самуилов и по лично негово настояване тя ще се приложи на всички нива в Ботев Пловдив.

Междувременно, излезе повече от добра новина за българските футболни запалянковци. Отпадна забраната за продажба на билети преди големи дербита. Вижте повече информация - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!