Футболистите избраха Неделев за номер 1 през сезона

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше избран за Футболист на футболистите за 2019 година. Той печели наградата за втора поредна година. Зад него се нареди голмайсторът на Първа лига Станислав Костов, трети остана бившият капитан на Черно море Георги Илиев.

Неделев благодари на колегите си, дали своя вот за него, както и на съотборниците си от Ботев. "Смятам, че тази награда е по-ценна дори от наградата "Футболист на годината", тъй като тук гласуват моите колеги от Първа лига и от Втора лига. Благодаря на всички. Имах нужда след този шок за Купата на България", коментира националът.

Интересът към Тодор Неделев не стихва, турски гранд ще го наблюдава срещу Левски

Интересът към звездата Тодор Неделев от Турция не стихва. Скаути на Фенербахче ще го гледат срещу Левски тази вечер. Националът прави страхотен с...

Неделев си пожела две победи с националния отбор в предстоящите две евроквалификации. Той получи статуетка и картина на художника Борис Богданов. Подгласникът му Костов си пожела много голове и награди и през следващия сезон. 

"Благодаря на организаторите и съотборниците ми. Винаги съм усещал подкрепата на моите съотборници. Тази награда идва в момент, който е много тежък за мен и моето семейство", заяви пък завършилият трети Георги Илиев. А кой се очакваше да вземе отличието вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!