Футболистите избраха Неделев за номер 1 през сезона


Футболистите избраха Неделев за номер 1 през сезона
Снимка: БГНЕС

1789 0

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше избран за Футболист на футболистите за 2019 година. Той печели наградата за втора поредна година. Зад него се нареди голмайсторът на Първа лига Станислав Костов, трети остана бившият капитан на Черно море Георги Илиев.

Неделев благодари на колегите си, дали своя вот за него, както и на съотборниците си от Ботев. "Смятам, че тази награда е по-ценна дори от наградата "Футболист на годината", тъй като тук гласуват моите колеги от Първа лига и от Втора лига. Благодаря на всички. Имах нужда след този шок за Купата на България", коментира националът.

Неделев си пожела две победи с националния отбор в предстоящите две евроквалификации. Той получи статуетка и картина на художника Борис Богданов. Подгласникът му Костов си пожела много голове и награди и през следващия сезон. 

"Благодаря на организаторите и съотборниците ми. Винаги съм усещал подкрепата на моите съотборници. Тази награда идва в момент, който е много тежък за мен и моето семейство", заяви пък завършилият трети Георги Илиев. А кой се очакваше да вземе отличието вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички