Звезда на ЦСКА е фаворит да спечели "Футболист на футболистите"


Звезда на ЦСКА е фаворит да спечели "Футболист на футболистите"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1391 0

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров е фаворит да спечели приза "Футболист на футболистите" за сезон 2018/19 г., съобщава "Тема Спорт". Церемонията ще се проведе в понеделник, 27 май, от 13:00 часа в София Хотел Балкан (бившият Шератон). Според запознати именно Бодуров е получил най-много гласове.

Във вота участие взимат всички играчи, които играят в родното първенство. Освен Бодуров, от ЦСКА е номиниран и Кристиян Малинов. Другите 8 футболисти в десетката са Клаудиу Кешеру, Марселиньо, Вандерсон, Станислав Костов, Тодор Неделев, Мартин Камбуров, Георги Илиев и Димитър Илиев.

Бодуров пропуска и последния мач на "червените" този сезон - срещу Ботев (Пд) утре. Той не е играл от успеха над Черно море на "Тича" на 4 май.

ЦСКА има 2 номинации и за "Най-добър млад футболист" - на Валентин Антов и на Иван Турицов. Като фаворит за наградата обаче се очертава крилото на Черно море Мартин Минчев. Другите в Топ 10 са Крис Добрев (Ботев Пд), Иван Дюлгеров (Черно море), Лъчезар Котев (Витоша), Георги Русев (Септември), Здравко Димитров (Септември), Светослав Ковачев (Дунав) и Атанас Кабов (под наем в Царско село от Левски). Вижте в този материал кои са възможните съперници на ЦСКА в Шампионска лига, ако отборът стане шампион. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички