100 фенове на Ботев Пловдив протестираха за Колежа


100 фенове на Ботев Пловдив протестираха за Колежа
Снимка: Иван Йочев

3703 0

Около 100 привърженици Ботев Пловдив протестираха тази вечер пред Общината. По този начин "жълто-черните" привърженици изразиха недоволството си от отказа на местната управа да подпише документ, с което да се ангажира с изграждането на клубния стадион.

Проведената вчера среща с кмета Здравко Димитров не успокои феновете, които се притесняват, че отпуснатите от държавата 25 милиона лева за изграждането на Спортен комплекс "Христо Ботев" се изразходват непрозрачно.

"Ще ви кажа кои са причините да се съберем тук. Най-напред поискахме от общината да ни гарантира, че ще бъдат построени четири трибуни на стадиона, а не само две и търговски площи. Второ, искаме цялата дейност около изграждането на стадиона да бъде оформена документално и разписана от местната власт, което ще бъде гарант за нейния ангажимент", заяви председателят на сдружение "Ботев 1912" Радослав Кошински.

"Жълто-черните" фенове настояват да бъдат закупени нови седалки, които да отговорят на мачове от евротурнирите, тъй като сегашните са негодни. Те очакват и да бъде изграден терена на стадиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички