Звезда на ЦСКА 1948 направи голямо разкритие и обяви как отборът на Любо Пенев ще победи ЦСКА


Звезда на ЦСКА 1948 направи голямо разкритие и обяви как отборът на Любо Пенев ще победи ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2588 0

Георги Русев, който е една от звездите на ЦСКА 1948, разкри, че от швейцарския Сион е била изпратена оферта за него. Предложението обаче е било отхвърлено. Фланговият щурмовак говори и за предстоящия сблъсък с ЦСКА идния понеделник.

 „Най-важното е да играем добър футбол. Това изисква треньорът. Резултатите ще дойдат. Любослав Пенев изисква много от нас. Показва се и на мачовете, не губихме дисциплина и с човек по-малко. Пенев иска притежание на топката и контрол над нея”, започна Русев в предаването „Домът на футбола“ по Diema Sport.

Със Стойчо Младенов не съм разговарял. С легенди като треньора и Валентин Илиев мога да извлека много. Мисля, че начинът, по който са играли, е пример за нас”, продължи той.

С конкуренцията се развиваш. С всички момчета се познаваме. Ако те имат качествата и продължават да се развиват ще ги качат в първия отбор. Винаги е приятно, когато вкараш или подадеш, а така помагаш на отбора да печели точки. Мисля, че направихме добър отбор и амбициите ще са високи”, добави крилото.

Изискванията от миналия сезон не са се променили. В предни позиции съм, трябва да подавам и да завършвам атаките на отбора. Дано продължавам така. Имаше официална оферта от клуба от Сион. С ръководството преценихме, че има още какво да дам на отбора. Целите са високи и няма време да бъда заместен. За момента съм тук. Не съм разговарял лично с тях. Може и зимата да изпратят оферта. Изцяло концентриран съм върху отбора”, сподели той.

За мен първенството няма значение. Виждате, че и в по-малките държави играят добър футбол. Виждате Будьо/Глимт. Всеки един иска да е на терена. Имаме добър отбор, треньорът се опитва да прави ротации. Това не ми пречи. Чакам си момента”, обяви нападателят.

ЦСКА София се представя добре от началото на сезона. Имат важен мач от Лига на конференциите. Ние гледаме себе си. Ако се представим както досега, ще се поздравим с успеха”, завърши Русев.

А ето какво откровение направи Стойчо Младенов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички