Завърналият се Даниел Генов разкри на какво ще разчита Ботев Вр срещу Ботев Пд


Завърналият се Даниел Генов разкри на какво ще разчита Ботев Вр срещу Ботев Пд
Снимка: botev-vratsa.com/

973 0

Завърналият се в Ботев (Враца) полузащитник - Даниел Генов, коментира старта на новия сезон в българския елит. Пред клубната телевизия на врачани халфът разкри и какво ще помогне на отбора да вземе 3-е точки от Ботев (Пловдив) в петък.

Първи домакински мач срещу Ботев Пловдив. Очакванията за него?

Тежък мач със сигурност. Очаквам 3 точки и най-вече да дойдат повече хора и да ни помогнат за първа домакинска победа", сподели Генов.

Какво не достигна в първия кръг срещу Берое?

Срещу Берое със сигурност не ни достигна опит и това, че не успяхме да се сработим. Нов треньор, нови футболисти. Аз, въпреки че съм бил 3 години тук, нещата са по-различни.

На колко процента отборът е готов – физически и за сработване?

Не мога да кажа на колко процента сме готови за най-добрата форма. Резултатите ще покажат. Резултатите говорят за всичко.

Ти се завръщаш във Враца, лесно ли взе това решение?

Лесно взех решението за завръщането. Имах 1-2 разговора с треньора, с кмета Калин Каменов и всичко беше уточнено много бързо.

Може ли да кажем, че отборът ще е по-добър от миналата година?

Върнах се, защото вярвам, че отборът ще е по-добър от предишните години. Нямам желание да играем баражи и нещата, които бяха. Амбицията ми е отборът да има по-предно класиране.

Мина цял кръг, какво мислиш за другите тимове?

Доста равностойни отбори. Паузата беше малка. Със сигурност първите 1-2 кръга отборите ще се опознават, защото има много, много нови играчи. Точна оценка не мога да дам. Искам да гледам само нашия отбор и се надявам минимум да сме в средата на таблицата.

Какво би казал на феновете, които утре ще дойдат на стадиона?

Нека феновете да ни подкрепят. Мога да обещая, че ще дадем всичко от себе си. С тяхна помощ се успеем да постигнем 3 точки", допълни още той.

Ето с кой защитник се разделиха врачани

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички