Мартин Кавдански: Можем да се борим за 8-ото място


Мартин Кавдански: Можем да се борим за 8-ото място
Снимка: Anton Uzunov/startphoto.bg

976 0

Новозавърналият се в Ботев Враца централен защитник Мартин Кавдански разкри, че неговият тим е по-силен от предишния сезон в българския елит. Пред клубния сайт на врачани бранителят заяви, че вярва, че "зелените" имат сили да спорят дори за 8-ото място в Първа лига.

"Щастлив съм, че съм тук. Винаги съм се чувствал като у дома. Изпълняваме плана на треньорското ръководство и се движим добре. За мен резултатите в контролите не са от голямо значение, защото шампионатните мачове са различни. Когато побеждаваш в приятелските мачове, ти дава допълнително самочувствие“, коментира 35-годишният състезател.

„Мисля, че отборът ще е по-силен от предишния сезон. Видяхте, че няколко човека, бивши играчи, се върнахме. С още няколко нови попълнения отборът ще изглежда по различен начин. За мен група с 16 отбора звучи позитивно, но тепърва ще разберем. Реално мисля, че може да гоним 8-10 място. Много е важно в един шампионат как започваш и постепенно да набираш скорост. Надявам се да тръгнем позитивно..

За първи път работя с Росен Кирилов, но имам наблюдение от работата в другите отбори. Доволен съм, че ще съм с него, защото имам какво да науча. На феновете на Ботев искам да кажа само едно – да са здрави и да подкрепят отбора, както винаги са го правили“, допълни още той.

Ето на коя друга позиция заяви, че може да играе защитникът

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички