Заразени играчи от Първа лига с коронавирус поставят под въпрос първенството


Заразени играчи от Първа лига с коронавирус поставят под въпрос първенството

1838 0

Двама от Първа професионална лига са заразени с коронавирус. Става въпрос за футболист на великотърновския Етър и на софийския Славия, научи Sportlive.bg от свои източници. Това са Красимир Станоев и Емил Виячки. Както е известно, преди няколко дни започна масовото тестване за вируса на родните отбори.

Това поставя под голяма въпросителна и подновяването на Първа лига, като от Етър и Славия все още няма официална информация. По-рано днес официално министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде заповед, с която се разрешава подновяването на футболните първенства в Първа и Втора лига на България на 05.06.2020 г. Разбира се, двубоите ще се играят без фенове по трибуните.

Очаква се все пак официалната позиция от отборите, както и как ще се процедира при заразен играч. По-рано излязоха резултатите от тестовете на футболистите (и всички от щаба) на ЦСКА. За това оповестиха "армейците" чрез официалния си сайт. От съобщението става ясно, че нито един не е дал положителна проба. Ето и цялото обръщение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички