Заради следващия сезон 2024/25: БФС с интересен призив към всички клубове в България


Заради следващия сезон 2024/25: БФС с интересен призив към всички клубове в България
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1570 0

Българският футболен съюз обяви с публикация в официалния си сайт, че всички клубове у нас ще имат възможността да дават предложения за промени за следващия сезон 2024/25!

БФС очаква предложения

"Във връзка с изготвянето и утвърждаването на нормативните актове на БФС, касаещи първенствата и турнирите", уточняват от родната Централа и допълват:

ОЩЕ: Атанас Узунов подкрепи Георги Иванов - Гонзо, каза кое е първото нещо, което трябва да направи

"Администрацията на БФС от областните и зоналните съвети ще приема в писмен вид до 29.03.2024 г. (петък) идеите и предложенията на аматьорските и професионалните клубове, които желаят да допринесат за новите издания на Наредба за първенствата и турнирите в системата на БФС, Дисциплинарен правилник, Правилник за договорите и трансферите на футболистите, Правилник за статута на футболистите, Изисквания за стадиони и Финансов правилник".

Първа лига

От БФС добавят, че отчитат "значимостта на гледната точка и опита на участниците във всички първенства и турнири" и че разчитат на "активно участие от страна на клубовете в процеса по прецизиране на нормативните актове".

Ето какво гласи цялата публикация:

"БФС очаква предложенията на футболните клубове за промени в нормативните актове.

Във връзка с изготвянето и утвърждаването на нормативните актове на БФС, касаещи първенствата и турнирите за сезон 2024-2025, клубовете от всички нива на футбола в страната ще имат възможността да дадат предложения за промени.

ОЩЕ: Идеалист до край: Бивш президент на ЦСКА и БФС призова за обединение между Бербатов и Георги Иванов

Администрацията на БФС от областните и зоналните съвети ще приема в писмен вид до 29.03.2024 г. (петък) идеите и предложенията на аматьорските и професионалните клубове, които желаят да допринесат за новите издания на Наредба за първенствата и турнирите в системата на БФС, Дисциплинарен правилник, Правилник за договорите и трансферите на футболистите, Правилник за статута на футболистите, Изисквания за стадиони и Финансов правилник. Внесените предложения за промени ще бъдат разгледани и обсъдени от Комисията за нормативните актове на БФС.

Българският футболен съюз отчита значимостта на гледната точка и опита на участниците във всички първенства и турнири, които администрира и ще разчита на активно участие от страна на клубовете в процеса по прецизиране на нормативните актове".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Възможно ли е? Човек от екипа на Бербатов отива при Гонзо?

"Новото" БФС се развихри: Хосе Кордоба от Левски го отнесе, плаща и сяда на пейката

Легенда на ЦСКА обвини БФС за действие, ощетяващо "червените" - но се оказа грешка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички